Sommerens hotteste accessories

Sommerens hotteste accessories

Her får du en liste over sommerklassikerne, som holder sæson efter sæson.


Sommeren er det perfekte tidspunkt at give det tykke, mørke vintertøj og accessories med kraftig læder i fokus en velfortjent pause. Nu er det endelig varmt og lyst, og så skal vi vel have det sjovt også med vores outfits? Så frem med mønstre, lette materialer og lidt dristigere farver. Find inspiration i butikkerne, som netop nu tilbyder masser af tøj, tasker, sko, tørklæder og kasketter med tydeligt aftryk fra kulturer i hele verden.

Disse ti accessories er hotte sommer efter sommer. Sats på at købe dyrt, hvis du vælger en klassisk udgave, og måske lidt billigere, hvis du vælger noget med mønster eller farver, som tydeligt indikerer sommeren 2015.


Vintage solbriller
Vi elsker varmen og stemningen, som solens stråler giver, men vi vil gerne slippe for UV-strålerne. Invester i et par solbriller med retro-look, måske et par, der lyser langt væk af 50'erne med typiske katteøjne eller en herlig Top Gun-udstråling med et par klassiske pilotbriller. Du skal bare sørge for at tjekke, at dem, du vælger, beskytter mod både UVB- og UVA-stråler.

Her kan du læse mere om beskyttelse mod solen, og hvorfor det er så utroligt vigtigt.

Sneakers
Lette sneakers er et must, for om sommeren vil vi have det behageligt. Og sneakers er virkelig kommet på de bonede gulve, hvor du kan kombinere med oprullede jeans i byen eller med den pæne kjole, når du hænger ud i baren på fortovsrestauranten. Sats på et par med en farve, der ser smuk ud til bare ben! Har du uønsket hårvækst på benene? Se vores Lille epileringsskole!

Bare fødder kan ikke anbefales til sneakers, fordi fødder har tendens til at blive meget varme i sommerheden. For at undgå dårlig lugt bør du derfor investere i et par korte ankelstrømper.

Klassiske espadriller
De spanske espadriller med eller uden plateausåler er tidløse sommersko. De passer til alt i hvilken som helst farve. Til nederdel, capribukser, shorts eller jeans – det kan aldrig gå galt.

Voluminøse halskæder
Dristige og farverige halskæder har domineret det seneste år, og det fortsætter de med i sommer. Akkurat som alle tidligere somre. Invester i en, der både passer til dit mere urbane hverdagslook og til aftnernes grillfester.

Bestil gratis doseringsmål!

Bestil gratis doseringsmål!

Kun en bestilling hver sjette uge

Valgt prøve
Slet prøve
Prøve er allerede bestilt

Store, svingende tasker
Giv din tunge lædertaske sommerferie i garderoben. Brug i stedet en lettere udgave med lang skulderrem, som kan rumme meget og har et mere afslappet look. Om sommeren kan du finde mange udgaver med frynser, og det er jo en smagssag, men hvis du kan lide 70'er stilen, der har sneget sig tilbage de seneste år, så er det helt bestemt den vej, du skal gå. Og gerne i ruskind eller mønstret stof.

Solhat
Det er ikke alle, der føler sig godt tilpas med hat på, og vi vil bestemt ikke have, at du føler, du skal til karneval eller er på en hemmelig detektivopgave. Men! Det kan være så smukt med en solhat, og så beskytter den dit ansigt, nakke og skuldre mod solen.

Uret
Mobiltelefonen er ikke det eneste sted, du kan se, hvad klokken er. Det er meget få, der går med armbåndsur nu om dage i forhold til tidligere, og det er en skam, for de er jo så fantastisk smukke! Sats gerne på en maskulin model i overstørrelse, som både er praktisk og giver mange modepoint.

Beskyttelse mod regnen
Vi vil ikke ødelægge den gode stemning, men sagen er jo, at det faktisk regner om sommeren. Invester i en pæn paraply eller en tynd regnjakke. Du får forhåbentlig ikke brug for nogen af delene, men det er bedst at være på den sikre side!

Beskyt indersiden af lårene
Den tynde hud på indersiden af dine lår er ikke vant til at blive gnedet mod hinanden, og om sommeren er der mange, der får problemer og svie, da huden protesterer efter lang tid uden stof, der beskytter huden. Kig i de lokale butikker. De fleste større kæder har længere, næsten stramtsiddende trusser i shortsfacon, som går et stykke ned på lårene. Du kan også købe et par almindelige strømpebukser og ganske enkelt klippe benene af! Billigt og praktisk.

Glade fødder
Dine fødder er ikke vant til den massive eksponering, de bliver udsat for om sommeren, så de har brug for lidt hjælp på vejen. De kan have brug for en pedicure i den nærmeste salon, eller også kan du tage sagen i egen hånd – læs vores Lille pedicure-skole.

Invester i en eller flere af disse accessories. Så behøver du ikke spekulere så meget på moden i øvrigt! Et par flotte solbriller og en pæn og rummelig taske gør, at du straks ser cool ud. Hav en rigtig god sommer!


  Log ind for at poste en kommentar

Luk