Mine skønhedstips på farten

Mine skønhedstips på farten

Lær alt om, hvad du skal kigge efter for at købe de rette produkter og hvordan du nemt og hurtigt bruger dem til at få et lækkert og strålende look.


Strålende hud, smukke farver, der blender ind og en naturlig glød, der holder hele dagen – uden at det kræver for meget af mig. Er det ikke lige, hvad travle mødre drømmer om? Her fortæller vi, hvad du skal kigge efter for at få de rette produkter og hvordan du nemt og hurtigt bruger dem til at få et frisk og strålende look.

Forbered huden
Faktisk er det kun ganske få kvinder, der bruger primer, men produktet hjælper virkelig med at holde på makeuppen selv efter mange timer. Læg den på lige før din foundation.

Har du styr på, hvad der er sandt og falsk, når det gælder skønhed? Er tandpasta virkelig godt mod bumser? Får du smukt hår ved at børste det med 100 strøg hver dag? Læs mere om det og meget mere her!

Skjult våben
Concealers er små magiske produkter, som skjuler mørke rande under øjne, pigmentering eller rødmen. Brug concealer før foundation, påfør enten med fingrene, hvor du dupper den på eller brug en concealer-børste.

God foundation
Når du køber foundation, bør du duppe tre forskellige farver på din hage og din pande (ikke dit håndled!). Den, der blender ind i huden, er den farve, der passer til dig. Hvis du foretrækker en lettere dækning, kan du bruge en tonet dagcreme. De er lette og indeholder ofte solfaktor og antioxidanter. Du kan også lave dine egen tonede dagcreme hjemme ved at blande nogle få dråber af din flydende foundation i din dagcreme.
Påfør creme med en foundation-børste, en fugtig, men opvredet kosmetiksvamp, hvis du ønsker et mere dugfrisk look (du bruger dog en del mere creme her) eller med hænderne – varmen fra dine fingre hjælper produktet med at smelte sammen med huden.

Lækre øjne
Forbered øjenlåget med en øjenskygge, der minder om hudens naturlige farve fra øjenvippelinjen til globelinjen – det vil give en jævn farve og et godt udgangspunkt. Intensiver looket med enten flydende eyeliner, blyant eller gele eyeliner i sort eller brun langs vippekanten. Buk vipperne med en øjenvippebukker og påfør to lag mascara. Drej mascarabørsten, når du påfører den, så du undgår klumper.

Registration

Bliv medlem af EverydayMe og få særtilbud!

Bliv medlem

Flotte bryn
Øjenbryn indrammer ansigtet, så tag dig tid til at definere dem med en nuance, der matcher dine bryns naturlige farve. Undgå at gå ud over brynenes naturlige hårgrænse, da det får dem til at se kunstige ud.

Læs mere: vil du gerne skille dig lidt ud fra mængden? Skru op for farverne i din makeup!

Find foundation til din hudtype
Fedtet hud – en oliefri og flydende foundation vil forhindre tilstoppede porer og at huden 'skinner'. Pudder-foundations er også et godt valg, da de opsuger eventuel olie og fedtet glans.
Tør hud – hold dig til fugtgivende foundations, som tilfører huden fugt og giver den en strålende finish.
Sart hud – tilsætningsstoffer, dufte og andre kemikalier i foundations er kendt for at irritere sart hud. Gå efter en foundation, der er fri for disse ingredienser og er allergivenlig.
Kombineret hud – indhold, der forhindrer udtørring og samtidig kontrollerer glans er nøgleord.

  Log ind for at poste en kommentar

Har du vundet?
Luk