Leder du efter den bedste epilator?

Leder du efter den bedste epilator?

Du behøver ikke lede længere, fordi Braun har skabt sin bedste epilator nogensinde. Se Braun Silk-épil series 9 her.


Fordelen ved epilering er at du kan få silkeglatte ben, samtidigt med at du ikke behøver gøre det så ofte. En epilator fjerner hårene ved roden, hvor man med en barberskraber klipper hårene af ved huden. Så er det ret simpelt at regne ud, at hårene vokser ud som stubbe på meget kortere tid. For at holde dine ben dejligt glatte, er det nok at epilere ca. hver fjerde uge. Du sparer derfor tid OG får et førsteklasses resultat – win win!

Med Silk-épil series 9 har Braun overgået sig selv igen, så du kan få glatte ben på færre sekunder en nogensinde før.

Den amerikanske filmstjerne Jessica Alba er Braun Silk-épils ansigt udadtil: "Jeg er en stor fan af Brauns nye Silk-épil 9, for den giver mig kontrol over min egne skønhedsrutiner. Glat hud er fundamentet for mit look hver dag. Med Silk-épil 9 får jeg glat hud uanset om jeg skal til fest på den røde løber, eller på stranden i en sød lille sommerkjole."


Silk-épil series 9 er Brauns hidtil bedste epilatorer, men hvad er det som gør dem så gode?

- 40% bredere epilatorhoved end tidligere. Som dækker en større overflade og fjerner derfor flere hår for hvert strøg du tager. Effektiv og hurtig, du sparer dyrebar tid!

- Pincetter med MicroGrip-teknolgi. Forbedret teknologi som mærkes på resultatet: med en Silk-épil 9-epilatoren fjerner du selv de tyndeste og korteste hår (0,5 mm) som voks ikke kan fjerne. Det ordner Silk-épil 9 snildt.

- Bruges når som helst og hvor som helst. Foretrækker du at epilere i badet? Eller mens du sidder på en stol i badeværelset? Ingen problemer, med Silk-épil 9 kan du epilere hvor som helst – den er nemlig trådløs og vandtæt.

Registration

Bliv medlem af EverydayMe og få særtilbud!

Bliv medlem

- Højfrekvens massage. Mens du epilerer så pulserer epilatoren og giver dig en vibrerende, højfrekvens massage, for at gøre din epilering så skånsom som muligt.

- Tilpasser sig efter dine kurver. Alle epilatorer i Silk-épil 9 serien har et bevægeligt hoved, hvilket gør at de følger krops kurver. Så er det nemmere at kommet til og give et fantastisk resultat.

Du kan desuden indstille hastigheden så den passer til dig. Epilatoren kommer også med Smartlight, som afslører selv de mindste hår, og så kan den også vaskes under rindende vand.


Tænker du på at købe en epilator?
Inden købet, kan du fundere på lidt hvad du vil have. Vil du kunne epilere i badet? Så er det Wet & dry-sortimentet du skal kigge på. Vil du også epilere dit ansigt? Så bør du købe Brauns model Silk-épil 9 Wet & Dry, der indgår en separat ansigtsepilator. Vil du også eksfoliere huden? Rengøre porene i dybden? Det er intet problem, der findes forskellige modeller og ekstratilbehør til det også!

Lige nu har du chancen for at vinde en Silk-épil 9 Wet & Dry til en værdi af 1 599 kroner, klik her for at være med i konkurrencen!

Her finder du hele Brauns Silk-épil-sortiment.

  Log ind for at poste en kommentar

Luk