Skinnende rent hjem på blot to timer!

Skinnende rent hjem på blot to timer!

Med maksimal effektivitet og den mindst mulige indsats kan dit hjem blive stråledende flot på ingen tid.


Hvis tanken om en større forårsrengøring de luxe får dig til at udsætte den helt, så prøv vores plan til strålende rent på to timer! Både du og dit hjem har det så meget bedre bagefter.

10 minutter: Sæt en maskine over
Det perfekte startskud på din rengøring er at sætte gang i en vask, det tager kun et par minutter. Her kan du læse tips til, hvordan du enkelt og effektivt sorterer din vask!

TIPS: Gør vasken ekstra luksuriøs med et velduftende skyllemiddel – det giver ekstra bonus, når du senere lægger tøjet sammen.


20 minutter: Giv gulvene en omgang
Kør støvsugeren over gulvet i entréen og stuen, tag hynder op af sofaen og sug alt det op, der har samlet sig i sprækkerne. Fordelen ved dette er, at du automatisk får en 'nypuffet' og fyldig sofa, der ser fantastisk og indbydende ud, selvom det blot har kostet nogle få anstrengelser!

TIPS: Måske var det en ide at investere i en håndholdt ministøvsuger? De er superlette at håndtere og nemme at bruge i hjørner og langs lister, når tiden er knap, eller du ikke har lyst til en tur med den store version.


10 minutter: Få styr på hjemmets håndklæder
Gå en tur gennem hjemmet og saml alle typer af håndklæder sammen (køkken, børneværelse, badeværelse, toilet). Fold de badelagner, der kan bruges igen, sammen, og hæng friske håndklæder op i køkken og på badeværelse. Alt ser med det samme mere friskt ud.

TIPS: Læg alle håndklæder, der skal vaskes, på vaskemaskinen, så du kan køre dem med det samme, når din første vask er færdig.


10 minutter: Gå krogene efter
Tøjkroge må ofte kæmpe med at både fem og ti stykker tøj i stedet for de to stykker, de var beregnet til fra starten. Lav en hurtig udlugning blandt fleece-trøjer, overtøj, regntøj og huer, der kæmper en fælles kamp om alle entréens kroge. Fjern nu alt det, der ikke passer til sæsonen, og vupti, så er entréen fin og indbydende igen.

TIPS: Hæng hellere tøjet op i vaskelappen eller løkken dertil end i huen eller kraven – så hænger det pænere og fylder mindre.


10 minutter: Minimer rodet
Køkkenområdet er en magnet for uåbnede reklamer, gulvet i stuen/alrummet er ofte belemret med legetøj og køkkenbordet findes et eller andet sted under lektier, indkøbslister og morgenaviser. Anbring i stedet en pæn kurv et sted i det mest rodede rum, så du nemt kan få tingene hurtigt væk. Hvis der efterfølgende er nogen, der mangler noget, der lå i et vist rum, så ved de præcis, hvor de skal lede!

TIPS: Læs vores tips til, hvordan du bliver bedre til ikke at udskyde de mere kedelige daglige pligter – tag kommandoen over dit hjem!

Bestil gratis doseringsmål!

Bestil gratis doseringsmål!

Kun en bestilling hver sjette uge

Valgt prøve
Slet prøve
Prøve er allerede bestilt

10 minutter: Kaffepause!
Sæt dig ned og nyd en kop kaffe eller en kage – det har du fortjent, og det giver dig desuden energi til fortsat at udrette underværker.

TIPS: Når du så alligevel sidder og puster ud, scanner du lige køkkenbordet – er det fyldt med cornflakes og krydderiglas og den slags, som du lige så godt kunne opbevare i skuffer eller viktualierum eller på en hylde? Ryd op i rodet, når pausen er ovre – indtrykket bliver mere klart og overfladen meget lettere at tørre af og holde ren.


20 minutter: Få køkkenet til at skinne
Som vi nævnte ovenfor er det med at få de ting væk, der ikke behøver at stå fremme. Brødristeren, som sjældent bruges, skærebrættet, som altid ligger samme sted på køkkenbordet f.eks. Tør alle overflader af, og vask kaffekanden en gang.

TIPS: Her har vi samlet nogle enkle tips til, hvordan du får et mere velorganiseret køkken.

25 minutter: Angrib soveværelset
Noget så nemt og enkelt som at redde sengene i hjemmet, forstærker oplevelsen af et nyrengjort og pænt hjem. Benyt lejligheden til at skifte sengetøj, når du alligevel er i gang – så dufter der endnu mere nyvasket!

TIPS: Læg alt det tøj, som ungerne har smidt rundt omkring, i deres fodende, så de selv kan ordne det, når de kommer hjem fra skole.


5 minutter: Prikken over i:et
Vi gemmer vinduespudsningen til en anden dag, for den når vi ikke inden for tidsrammen, men tør i stedet vinduer i køkken og stue hurtigt over. Tør derefter spejlene af i samme og nærliggende rum, så lyset reflekteres fint i hele hjemmet!

TIPS: Brug færdige vinduesvaskservietter, såkaldte wipes! De gør det nemt at tørre fladerne af med nogle få strøg og et skinnende resultat til følge.


Og allerbedst er det jo, hvis du ikke skal gøre det hele selv
Det behøver vel ikke altid kun være dig eller din partener/sambo, der skal stå for rengøringen i hjemmet? Her får du tips til, hvordan man involverer ungerne i rengøringen på en legefuld måde.  Log ind for at poste en kommentar

Luk