Sådan mødte jeg min store kærlighed – serie

Sådan mødte jeg min store kærlighed – serie

I den anden del af vores serie om at møde den eneste ene møder vi Anna, som blev forelsket i sin coach, Johan.


Der var længe blevet raslet med sablerne på arbejdspladsen, en servicevirksomhed i en mellemstor by, og Anna var overbevist om, at hun ville blive sagt op. Men efter mange fyringsrunder var hun stadig ikke blandt de fyrede.

– Men det havde været så turbulent, at ledelsen koblede nogle coaches på, for at de tilbageblevne medarbejdere kunne få deres selvtillid tilbage, og organisationen kunne få en positiv start, fortæller Anna.

Inden det første møde var Anna skeptisk. Hun var også lidt trist, fordi hun havde mistet sine gode kolleger. Derudover knagede det i hendes ægteskab. Hun og hendes mand var ikke direkte uvenner, men levede mere som venner, hvilket var frustrerende.

Hvordan skulle nogle møder med en udenforstående coach kunne hjælpe hende til at få det bedre, tænkte hun.

– Men allerede ved vores første møde følte jeg mig så forstået. Johan stillede de rigtige spørgsmål og trykkede på de rigtige knapper. Pludselig ville jeg alt muligt igen – med mig selv, med min karriere. Jeg begyndte at glæde mig til vores møder og blev nysgerrig efter at vide, hvem ham Johan egentlig var, siger Anna.

Men det tog et stykke tid, før hun forstof, at hun var tiltrukket af ham som person. Længe sagde hun til sig selv, at det var en klassisk situation, at man bliver overfladisk forelsket i sin terapeut, bara fordi han er så god til at lytte.

– Bagefter har jeg jo fundet ud af, at Johan også virkelig skulle lægge bånd på sig selv for at være professionel. Det var heller ikke noget almindeligt coachmøde for hans vedkommende, siger Anna.


Et par måneder efter deres sidste møde på arbejdspladsen arrangerede virksomheden en sommerfest, hvor begge deltog. I foråret var Anna blevet separeret fra sin mand, og da hun nu mødte Johan igen, følte hun, at følelserne slog gnister.

Registration

Bliv medlem af EverydayMe og få særtilbud!

Bliv medlem

– Og heldigvis havde han det på samme måde. Vi sneg os af sted tidligt og behøvede ikke længere tænke på at være så professionelle, ha, ha! Nu bor vi sammen og venter vores første barn. Men vi taler lige så intenst som på arbejdet. Han er mit livs coach.

  Log ind for at poste en kommentar

Luk