Overrask din elskede på Valentinsdag!

Overrask din elskede på Valentinsdag!

På Valentinsdag er der amoriner i luften, og det behøver ikke koste en formue at skabe lidt romantiske omgivelser. God hverdag har de kærligste tips, som ikke ruinerer dig.


Skriv et kærestebrev: Det behøver ikke være en poetisk afhandling som taget fra en Jane Austen-roman (medmindre du gerne vil). En sød lille hilsen i din partners taske eller på køleskabet vil også smelte de fleste hjerter. Eller gør noget så enkelt som at sende en sød SMS eller e-mail i løbet af dagen. Det er tanken, der tæller!

Forær kvalitetstid: Forbered et lækkert bad og hæld et glas med bobler op til din kæreste. Mens hun slapper af i badet, kreerer du en lækker middag i køkkenet, dækker fint op og tager opvasken bagefter. Det vil der helt sikkert blive sat pris på!

Hygge med yndlingsfilmene: I den mørke tid er kvalitetshygge den bedste opskrift på romantik. Hop i pyjamassen, sæt yndlingsfilmen på og del en stor skål popcorn.

Morgenmad på sengen: Forkæl din partner med toast, kaffe og juice på sengen. Den bedste start på Valentinsdag!

Romantisk aktivitet: Foretag jer noget skægt, som giver masser af tid sammen. Hvorfor ikke tage på skøjtetur sammen og slutte af med en hyggelig kop kaffe. Det er altid sjovt at gøre ting, man ikke gør til hverdag og som føles lidt uventede.

Overrask med frokostdate: Duk op på din partners job og inviter på frokost. Det er skønt at slippe for madpakken hjemmefra og tilbringe en hyggelig time sammen.

Lav en god middag: I stedet for at gå ud at spise, laver I en lækker middag sammen. Skræl, pil, skær, riv og steg det hele i fællesskab og nyd maden med et godt glas vin og lidt romantisk baggrundsmusik. Det slår de fleste restauranter med mange længder! Og opvasken kan I altid klare dagen efter …

Registration

Bliv medlem af EverydayMe og få særtilbud!

Bliv medlem

Nyd et par drinks sammen: Noget af det mest romantiske, man kan gøre, er at mødes på en hyggelig bar efter arbejde, hvor belysningen er helt rigtig, og drinksene er udsøgte. Fokuser på hinanden og gå hjem hånd i hånd. 

Hygge biomørket: Overrask med et par billetter til den film, I længe har villet se, køb popcorn og nyd hinandens selskab i biomørket.

Små ærinder, der begejstrer: Har din partner klaget over et hul i yndlingstrøjen, eller at batteriet i uret skal udskiftes? Lap hullet eller smut forbi skrædderen og lad urmageren fikse uret. Voila! Små ting, som man ikke når i hverdagen, men som alle er så værdsat, når andre klarer dem for en.

Gå efter yndlingsdesserten: Har din partner en sød tand? Brug krudtet på en lækker dessert i stedet for på middagen. Anret desserten ekstra fint og nyd den i stearinlysets skær.

Spilleaften: Hvis spillene har været gemt væk længe, skal du måske finde dem frem igen på Valentinsdag, for det er nemlig rigtig hyggeligt at spille sammen med sin kæreste. Og hvorfor ikke invitere at vennepar og lave en dobbeltdate.

 

Skribent: Jenny Thorell

  Log ind for at poste en kommentar

Har du vundet?
Luk