Krydr hverdagen med lidt mere kærlighed!

Krydr hverdagen med lidt mere kærlighed!

Vi kommer med tips til, hvordan du på enkle og sjove måder kan gøre hverdagen lidt mere særlig, hyggelig og fuld af kærlighed for hele familien.


At være romantisk og nærværende i nuet på Valentinsdag er én ting, men vi er nok alle enige om, at en dag om året er alt for lidt – den kærlige ånd bør gennemsyre alle årets dage. Her kommer nogle enkle tips, som vi meget gerne vil dele med jer. Nogle af dem kræver lidt planlægning på forhånd, men de fleste handler om enkel hverdagshygge.

Fælles måltider
Nogle dage og uger kan det knibe med at samle hele familien til morgenmad og middag, for der skal tages hensyn til arbejde, fodboldtræning, lektier, ja, listen er lang! Men selvom det kun lykkes nogle gange om ugen, er disse måltider utrolig vigtige. Tag jer tid til at lytte til hinanden, grin af sjove ting, nogen har sagt eller gjort, og snak om aktuelle begivenheder i verden. Fælles måltider er supervigtige og knytter jer sammen som familie.

Vis dine følelser
Det lyder måske lidt fjollet, men noget så simpelt som et kram, før I tager på arbejde, eller at blive liggende lidt ekstra længe for at hygge efter godnatlæsningen eller en fodmassage i sofaen, når I ser tv ... de tilsyneladende små ting siger meget om, hvad I føler for hinanden. Og hold dig ikke tilbage med at sige "jeg elsker dig"!

Registration

Bliv medlem af EverydayMe og få særtilbud!

Bliv medlem

Kærlig omsorg i hverdagen
Man skal aldrig undervurdere den kærlige indsats, der ligger i en velpakket madpakke! Morgenerne kan være ret så stressede, men prøv en gang i mellem at smugle en overraskelse ned i din partners madpakke eller i børnenes rygsæk, når de skal på farten. En chokoladebolle, et lækkert stykke frugt eller et fint udklip eller citat fra dagens avis , det kan være hvad som helst – det er den søde tanke, der tæller!

Kunsten at være betænksom
Når du kan, så prøv at vise dine familiemedlemmer, at du godt ved, hvad der betyder noget for netop dem. Hvis der er teenagere i familien, som virkelig elsker musik, så sæt en reminder på din mobil for, hvornår billetterne til koncerten med hans eller hendes yndlingsband frigives. Lav en mental note om, at du ved middagsbordet fortæller din fodboldgale dreng, når yndlingsholdet har indgået kontrakt med en ny profil. Smør nogle ekstra lækre madder, og læg dem på et fad, som du serverer for dit barn, når han eller hun kæmper med lektierne.

Med bare lidt omtanke kan vi gøre hver dag til Valentinsdag!

  Log ind for at poste en kommentar

Luk