Den perfekte picnic for to!

Den perfekte picnic for to!

Lav frokosten om til en hyggelig udendørsdate med vores enkle og inspirerende tips.


De varme forårsdage, før det er blevet rigtig varmt i luften, er som skabt til en tur ud i det grønne i den nærmeste park. Du, en bog, en kaffe ... lidt tiltrængt egentid. Det er altid skønt. Men endnu skønnere er det på tomandshånd med den, man elsker!

Og det behøver ikke være særlig kompliceret – det vigtigste er, at det fungerer tidsmæssigt for jer begge og at I rent faktisk kommer af sted!


1. Stedet
Få det bedste ud af det sted, der ligger nærmest – gerne et sted med både sol og skygge, da solen kan være skarp og solfaktoren måske ikke er med i tasken.

TIPS:
Vælg eventuelt et sted, der er overdækket eller medbring en stor paraply – hvis I ender som de eneste to på græsset under den, mens alle andre flygter for vejret, kan jeres lille helle i parken blive det mest romantiske sted i byen.

Registration

Bliv medlem af EverydayMe og få særtilbud!

Bliv medlem


2. Maden
Bryd de gamle mønstre og drop den færdigkøbte pastasalat. Kast jer ud i nye smagskombinationer som f.eks. blåskimmelost med banan, røræg med skinke, agurk med mynte. Her finder du lidt inspiration til picnickurven!

TIPS: Hvis I har lyst til lidt sødt efter maden, kan du skære forskellige frugter i tilpas store stykker og presse lidt lime- eller citronsaft over for ekstra bid – lige til at spise!


3. De små detaljer
Uanset om I sidder på græsset eller en bænk i parken, kan det være hyggeligt at brede et tæppe ud at sidde på – for at markere jeres sted og egen lille boble. Hvis det er muligt, er det også værd at medbringe rigtige glas i stedet for at drikke af flasker eller dåser – det gør det hele lidt mere elegant og føles som noget mere særligt! Og husk også en plastikpose til affald!

TIPS: Forbered en god playliste på din telefon! Sol, din kæreste og jeres yndlingsnumre ... bliver det bedre?  Log ind for at poste en kommentar

Har du vundet?
Luk