5 gode råd til et bedre forhold

5 gode råd til et bedre forhold

Vil du også gerne have det drømmeforhold, du har længtes efter i lang tid? Nu er det tid til at opfylde drømmen! Her er fem gode råd fra eksperten Jacqueline Joo, som gør dit forhold bedre.


1. Opnå enighed
For at skabe et godt forhold skal du både blive enig med din partner og dig selv. Det er der alt for mange, som ikke sørger for at have på plads! Det er ligesom at bygge et hus uden fundament, hvor sikkert er det, at det vil holde, hvis det blæser? Sæt dig ned, og skriv ned, og se dybt ind i dig selv. Hvor tit føler du dig lykkelig? Hvad gør dig lykkelig? Hvilke ting i dit liv giver dig energi? Hvordan ser du på det forhold, du er i i dag? Hvad er det bedste ved forholdet? Hvad er det dårligste? Hvad savner du i forholdet? Hvordan ville du ønske, at forholdet så ud, hvis du kunne drømme? Hvad afholder dig fra rent faktisk at få dit drømmeforhold?


2. Fortæl om dine tanker og følelser
Du tror måske, at din partner allerede ved, hvad du tænker og føler, men der tager du ofte fejl. Du bliver med andre ord nødt til at udtrykke det - på en god måde! I hvilke situationer plejer I at tale bedst med hinanden? Nogle gør det bedst, når de går en tur, andre når de kører i bil eller hygger i sofaen. Alle par har forskellige vaner - hvilke har I? Indled med at sige, at du faktisk har brugt lidt tid på at se ind i dig selv og overveje nogle ting, og at du kom frem til en masse gode ting, som du bare bliver nødt til at fortælle om. Tag hele tiden udgangspunkt i dig selv, og læg aldrig skylden på din partner. Start altid med det positive!


3. Fremhæv din partner
Når du selv har sagt det, du gerne vil og lyttet forstående til din partners mening og drømme, er det tid til at arbejde hen mod målet. Sørg for at være positiv og ros din partner for alt det positive, han gør. Lad være med at småskændes - du kan altid tænke dit, men sig det ikke højt! Vi er ofte gode til at pege på ting i hverdagen, som ikke fungerer og glemmer at rose og belønne de små ting, som faktisk er gode. Så fremhæv alle de ting, han gør, som gør dig glad, selv de mindste - og fortæl ham om dem!

Registration

Bliv medlem af EverydayMe og få særtilbud!

Bliv medlem


4. Find på ting at lave sammen
Hånden på hjertet, hvor tit arrangerer I en dag eller aften i forvejen fyldt med sjove og hyggelig ting, som I skal foretage jer sammen? Sikkert alt for sjældent. Den amerikanske kliché ”date night” er blevet populær af en eneste grund: det fungerer - og styrker forholdet! Så hvorfor ikke hoppe på et godt koncept? Bliv enige om, at I skal arrangere en aften for hinanden hver eller hver anden måned, afhængigt af hvad der passer bedste ind i jeres program. Det behøver ikke være kæmpe overraskelser hver gang, det er nok at gå ud at spise eller gå i biografen! Bare I sørger for at komme ud og gøre noget sammen, som er planlagt i forvejen. Planlægningen bidrager til en forventningsfuld stemning og pirrer lidt - hvilket sætter skub i forholdet.


5. Lad din partner have sit eget liv
For nogle par er dette en selvfølge – men det er langt fra alle! At gøre noget hver for sig, og ikke gøre alting sammen, er en god måde at komme tættere på hinanden. Så vær sammen med dine venner og din familie alene engang imellem. Og afprøv forskellige træningsformer, deltag i foreningsarbejde, gå til forelæsninger og gå oftere ud med kollegaerne. Den energi og de nye indtryk du får, bringer du efterfølgende med ind i forholdet - hvilket giver det nyt liv. Sørg for at opfordre din partner til at gøre det samme!


Jacqueline Joo

  Log ind for at poste en kommentar

Luk