5 film, som gør singlenedtur til singleoptur

5 film, som gør singlenedtur til singleoptur

Så er du single igen, og det føles som om, hele verden minder dig om den tosomhed, som du lige har mistet? Op med hagen! Her er de film, som giver dig energien tilbage, og som snart får dig til at indse, at det ikke kræver et kærlighedsforhold at være lykkelig.


Thelma & Louise
To gode veninder fra Sydstaterne bestemmer sig for at tage på en tøsetur uden deres mænd. På en bar flirter Thelma med den forkerte mand, og her kommer Louise hende til undsætning på en uventet og chokerende måde. Dette resulterer i en ond spiral med vold, sex og død. Denne film er ikke bare fuld af girlpower – den er også et stærkt og menneskeligt drama, som går direkte ind i både hjertet og hjernen.

Once
Her møder vi en gademusikant fra Dublin, som om dagen spiler hits for at tjene til føden og om natten står på samme gadehjørne og synger sine egne viser om sit bristede hjerte. En nat møder han en tjekkisk blomsterhandler, og de indleder et forsigtigt forhold. En historie om to helt forskellige mennesker, som forenes gennem deres fælles passion, kærligheden til musikken. Musikken og filmen handler om kærlighed, savn og ensomhed. En film, som giver varme, håb og indsigt i et venskab, som måske er større end kærligheden, når det kommer til stykket.

Almost Famous
Året er 1973, og 15-årige William er besat af den heftige rockmusik. Han bliver bedt om at skrive en artikel for Rolling Stone Magazine. Trods sin mors bekymrede indvendinger tager han på turné med de kommende stjerner Stillwater. En feel good-film af bedste skuffe – og det er svært at lade være med at synge med. Når den er slut, sidder du der i sofaen med et stort smil på læberne – det lover jeg.

Dumped
Tror du, at du lige er blevet brutalt dumpet. Det er sandsynligvis ingenting i sammenligning med Peter. Hans kæreste Sarah dumper ham for den slimede engelske rockstjerne Aldous Snow. Stakkels Peter går helt op i limningen. Til slut indser han, at han må væk og rejser alene på ferie til Hawaii. Der opdager han til sin store rædsel, at Sarah og Aldous bor på samme hotel. Du vil måske kunne genkende noget af dig selv i denne film, men den vil helt sikkert også få dig til at grine gennem tårerne. Og et godt grin er jo som bekendt den bedste medicin.

High Fidelity
Den ultimative break up-film. For at vinde sin kæreste tilbage, må pladebutiksejeren Rob reflektere over sine tidligere forhold. Som den tvangsmæssige listemager, han er, går han igennem detaljerne fra hans 5 vigtigste forhold, der er gået i vasken. Til slut indser han, at hvis han gentager de fejl, han har begået i de tidligere forhold, vil han aldrig kunne få en fremtid med den ene kvinde, han virkelig elskede.

Registration

Bliv medlem af EverydayMe og få særtilbud!

Bliv medlem

  Log ind for at poste en kommentar

Luk